praemium

laborator de produse cosmetice personalizate si produse de uz extern
retete si ingrediente active cosmetice romanesti

cine suntem ?

sc Praemium Manufacturing srl

 

Suntem o companie tanara, infiintata in Cluj Napoca, care are ca obiect de activitate fabricarea produselor cosmetice personalizate si a produselor de uz extern. Suntem pasionati de munca noastra si credem ca acest lucru este un avantaj major in aceasta industrie. Pasiunea noastra ne face sa fim la curent cu ultimele trenduri in acest domeniu, avand la dispozitie un numar impresionant de ingrediente active pe care le folosim in produsele noastre, prin intermediul partenerilor nostri atat din Romania cat si din strainatate.

 

Ne putem mandri cu solutii inedite pentru probleme actuale, solutii inovatoare pentru produse personalizate care au un avantaj competitiv in fata concurentei si care va pot deschide noi canale de vanzare, marind satisfactia clientilor.

 

Procesam in laboratoriul propriu plante din cultura spontana, romanesti, achizitionate direct de la culegatori si obtinem extracte vegetale de calitate superioara prin metode clasice adaptate nevoilor clientului pentru a pastra costurile la un nivel scazut.

 

Respectam standardele de calitate ISO 9001 si HACCP inca de la infiintare si prin felul in care ne structuram activitate putem garanta calitatea fiecarui produs livrat.

Servicii complete produse personalizate

Suntem constienti ca piata europeana impune reguli si restrictii atunci cand e vorba de produse cosmetice sau de uz extern, de aceea venim in intampinarea nevoilor tale cu servicii complete care sa iti asigure legalitatea si calitatea produsului pus pe piata.

Analiza produsului

E suficienta o simpla idee pentru a contura o reteta care sa fie potrivita produsului tau. Iti oferim consultanta in toate etapele procesului productiei.

01

Planificare productie

Adunam toate materiile prime necesare si iti prezentam un sumar al activitatilor cat si un termen clar pentru livrarea produsului personalizat.

02

Punerea pe piata

Atat produsele cosmetice cat si cele de uz extern trebuie sa respecte legislatia nationala si Europeana. Noi iti oferim solutia complecta, fara batai de cap.

03