gel curcumin
275 ml 250 ml
cod EAN:6426390820938

Gel Curcumin incalzire

Gelul natural cu efect de încălzire este format din un amestec de ingrediente puternice, precum curcumin, boswelia, chili, burdock și devil's claw. Curcuminul, un compus activ din turmeric, are proprietăți antiinflamatoare și analgezice, fiind util în ameliorarea durerii articulare și musculare. Boswelia, o plantă medicinală utilizată pentru proprietățile sale antiinflamatoare, ajută la ameliorarea durerilor articulare și la îmbunătățirea flexibilității.

Chili, cu proprietățile sale calde, poate ajuta la relaxarea mușchilor și la îmbunătățirea fluxului sanguin. brusturele, o plantă medicinală cu proprietăți antiinflamatoare, ajută la ameliorarea durerii și la îmbunătățirea funcțiilor articulare.

Devil's claw, o plantă africană cu proprietăți analgezice și antiinflamatoare, ajută la ameliorarea durerii și la îmbunătățirea flexibilității articulațiilor. Acest gel poate fi aplicat local pentru a ameliora durerile musculare și articulare, precum și pentru a stimula circulația și a îmbunătăți tonusul general. Este ideal pentru cei care doresc să-și amelioreze durerile musculare și articulare, să-și îmbunătățească flexibilitatea și să-și îmbunătățească starea generală de sănătate.

 

client-img
client-img
client-img
client-img