puterea albinei incalzire
275 ml 250 ml
cod EAN:6426390820891

Gel Puterea Albinei masaj incalzire

Puterea Albinei este un gel natural special conceput pentru a oferi ameliorarea durerilor și disconfortului prin combinarea ingredientelor active naturale.

Acest gel conține venin de albine mimetic, chili, propolis, ginseng și camfor, toate alese cu atenție pentru proprietățile lor medicinale și benefice pentru sănătate. Veninul de albine mimetic, un ingredient activ puternic, are proprietăți antiinflamatoare și analgezice, oferind ameliorarea rapidă a durerilor.

Chili, cu proprietăți termice, ajută la ameliorarea durerii prin încălzirea zonelor afectate. Propolisul, cu proprietăți antibacteriene și antiseptice, ajută la prevenirea infecțiilor și la îmbunătățirea procesului de vindecare.

Ginsengul, cu proprietăți energizante și revitalizante, ajută la îmbunătățirea stării de spirit și a performanței fizice.

Camforul are proprietăți antalgice și antiinflamatoare, oferind un efect calmant și răcoritor asupra pielii.

Acest gel natural este ideal pentru ameliorarea durerilor de spate, gât, umeri, genunchi sau alte zone ale corpului afectate de durere. Aplicarea regulată ajută la ameliorarea simptomelor și la prevenirea durerilor în viitor.

client-img
client-img
client-img
client-img