puterea albine racire
275 ml 250 ml
cod EAN:6426390820907

Gel Puterea Albinei racire

Gelul natural cu efect de răcire conține patru ingrediente esențiale: venin de albine mimetic natural, camphor, propolis și devil's claw. Veninul de albine mimetic natural, este utilizat pentru proprietățile sale analgezice și antiinflamatoare, în special în tratarea durerii articulare.

Camforul, un compus obținut din lemn de cedru, are proprietăți analgezice și răcoritoare, fiind util în ameliorarea durerii musculare.

Propolisul, un produs al albinelor, are proprietăți antiinflamatoare și analgezice, fiind util în tratamentul durerilor articulare și musculare. Devil's claw, o plantă africană cu proprietăți analgezice și antiinflamatoare, ajută la ameliorarea durerii și la îmbunătățirea flexibilității articulațiilor.

Acest gel poate fi aplicat local pentru a ameliora durerile musculare și articulare, precum și pentru a răci și a îmbunătăți tonusul general. Este ideal pentru cei care doresc să-și amelioreze durerile musculare și articulare, să aibă un efect răcoritor și să-și îmbunătățească starea generală de sănătate.

 

client-img
client-img
client-img
client-img