gel gheara diavolului racire
275 ml 250 ml
cod EAN:6426390820945

Gel Gheara Diavolului efect racire

Gelul topic cu gheara diavolului este un tratament avansat pentru durerile musculare și articulare, formulat cu ingrediente active naturale cu proprietăți antiinflamatoare și analgezice.

Gheara diavolului este un remediu traditional utilizat pentru tratarea durerilor articulare, datorită proprietăților sale antiinflamatoare și analgezice. Boswellia Serrata este, de asemenea, recunoscută pentru capacitatea sa de a reduce durerea și inflamația în mod natural.

Menta Piperita conține mentol, un ingredient cu proprietăți răcoritoare și analgezice, care poate ajuta la ameliorarea durerilor musculare și la reducerea inflamației. Camforul și Tamus Communis sunt, de asemenea, ingrediente active care pot ajuta la reducerea durerilor musculare și la ameliorarea stării de bine.

Această formulă unică de ingrediente active poate oferi un tratament eficient și durabil pentru durerile musculare și articulare, fără efecte secundare negative. Gelul se aplică ușor și rapid, penetrând în profunzime țesuturile pentru a oferi un efect rapid și durabil.

Dacă sunteți îngrijorat de utilizarea medicamentelor puternice pentru tratarea durerilor musculare și articulare, gelul cu gheara diavolului este o soluție naturală și sigură pentru dvs. Incorporați acest gel în rutina dvs. de îngrijire a sănătății pentru a vă simți mai bine și a vă îmbunătăți mobilitatea.

client-img
client-img
client-img
client-img