tataneasa gel
275 ml 250 ml
cod EAN:6426390820983

Gel Tataneasa masaj terapeutic

Produsul nostru de gel natural este un tratament eficient pentru durerile și disconfortul corporal.

Conține extracte de plante precum tataneasa, untul pamantului, coada soricelului și camfor, toate alese cu atenție pentru proprietățile lor medicinale și benefice pentru sănătate. Tataneasa este cunoscuta pentru proprietățile sale antiinflamatoare și analgezice, iar untul pamantului are proprietăți calmante și răcoritoare.

Coada soricelului are proprietăți antinflamatoare și analgezice, iar camforul are proprietăți antalgice și antiinflamatoare. Acest gel natural este ideal pentru ameliorarea durerilor de spate, gât, umeri, genunchi sau alte zone ale corpului afectate de durere.

Aplicarea regulată ajută la ameliorarea simptomelor și la prevenirea durerilor în viitor. Produsul nostru este complet natural și nu conține ingrediente artificiale sau conservanți. Vă invităm să încercați acest gel natural pentru a vă bucura de un confort și un bine-être durabil.

Alegeți soluția naturală și sigură pentru ameliorarea durerilor și îmbunătățirea calității vieții! Nu mai suportați durerile inutile, optați pentru soluția naturală și eficientă a produsului nostru de gel.

client-img
client-img
client-img
client-img