untul pamantului gel
275 ml 250 ml
cod EAN:6426390820884

Gel Untul Pamantului incalzire

Produsul nostru de gel încălzitor este soluția perfectă pentru ameliorarea durerilor musculare și artritice.

Formulat cu extracte de plante precum untul pamantului, gheara diavolului, ginseng, coada calului și chili, acest produs oferă o căldură revigorantă și relaxantă pentru zona afectată.

Untul Pamantului este o plantă medicinală utilizată pentru proprietățile sale antiinflamatoare, în timp ce planta gheara diavolului are proprietăți analgezice și antiinflamatoare. Ginsengul este cunoscut pentru capacitatea sa de a îmbunătăți circulația sângelui și de a ajuta la ameliorarea durerilor, iar coada calului este bogată în siliciu, un mineral esențial pentru sănătatea țesuturilor conjunctive.

Chili-ul conține capsaicină, care are proprietăți antiinflamatoare și analgezice. Acest gel încălzitor este ușor de aplicat și se absorb rapid în piele, oferind un efect imediat de încălzire și ameliorare a durerii. Este ideal pentru tratarea durerilor musculare, artritice sau a altor probleme de sănătate asociate cu durerea.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții naturale și eficiente pentru ameliorarea durerilor, atunci produsul nostru de gel încălzitor este alegerea perfectă. Îl puteți utiliza oriunde, ori de câte ori aveți nevoie, pentru a vă bucura de un confort și un bine-être durabil. Alegeți să vă îngrijiți de sănătatea dvs. și să încercați acest gel încălzitor astăzi!

client-img
client-img
client-img
client-img